Menu

Sådan opretter du dig

Velkommen til KampKlar - DBU's gratis online værktøj til at styre kommunikation mellem klub, trænere, forældre og spillere.

KampKlar kan bruges via:


Er du træner eller holdleder? Følg trinene herunder til at sætte KampKlar op fra dbu.dk her

1. 
Først skal du tjekke, om du er tilknyttet et stamhold. Hvis du er tilknyttet ét eller flere stamhold vil du, når du går til KampKlar, få mulighed for at vælge mellem alle de hold du er træner eller holdleder for, spiller på, eller er tilknyttet som kontaktperson til. Hvis ikke du er tilknyttet et stamhold, skal du tage kontakt til din klub.

2.
Derefter skal du tjekke, om alle dine spillere er tilknyttet holdet. Hvis du ikke har alle spillerne på holdet, kan du under 'spillere' tilføje klubbens spillere. Kan du ikke finde dem her, skyldes det at de ikke er oprettet i klubben (i KlubOffice) Se hvordan du tilføjer spillere her. Du kan også dele holdet op i undergrupper. Der er en vejledning til det her.

3.
Nu kan du begynde at oprette aktiviteter. Hvis klubben har koblet et turneringshold sammen med stamholdet, vil du få mulighed for at importere sæsonens DBU-kampe- eller stævner, direkte fra forsiden. Hvis ikke, kan du meget nemt selv gøre det - se hvordan her.

4.
Når du har importeret aktiviteterne, skal du åbne for tilmelding. Det skal du blandt andet for at kunne få muligheden for at vælge en mødetid. Du kan åbne aktiviteterne enkeltvis, eller ved at sætte flueben på dem fra fanen 'aktiviteter'. Se hvordan her

5.
Når du har oprettet aktiviteter for sæsonen, kan du byde spillerne velkommen. Du kan under kommunikation sende en e-mail, en notifikation eller en SMS og linke til guiden for spillere og forældre her

Er du spiller?

Alle fodboldspillere i Danmark er oprettet i klubbens administrationssystem, KlubOffice. Du skal som spiller derfor ikke oprette en helt ny profil for at komme på KampKlar, men blot benytte den eksisterende.

Kender du ikke til dit brugernavn eller adgangskode, kan du få hjælp via din e-mail her.

Du kan læse hvordan du bruger KampKlar som spiller her

Er du forælder til en spiller?

Er du forælder til en børne- eller ungdomsspiller, får du mest muligt ud af KampKlar ved at oprette din egen profil og tilknytte den til dit barns. På den måde kan du, dit barn og evt. andre kontaktpersoner få informationer samt til- og afmelde aktiviteter.

Se hvordan du opretter dig som kontaktperson for dit barn her.

Luk