Menu

U13 Drenge er Jyske mestre i Futsal A

image
11. december 2019 kl. 12:42
U13 DRENGENE vandt i dag det JYSKE MESTERSKAB i Futsal.
Som puljevinder af vinterens futsal tuneringen i A-rækken var U13 Drengene kvalificeret til at deltage i det jyske mesterskab i Futsal, som i denne weekend foregik i Rask Mølle. Der skulle spilles 7 indledende puljekampe – efter at have tabt første kamp, så stemplede alle drenge 100% ind resten af weekenden, hvilke endte med at vi stod, som pulje vindere og dermed var klar til semi-finalen. 
Drengene vandt semifinalen med flot spil og god defensiv organisation. Finalen blev spillet i højt tempo mod Hjørrings dygtige talentdrenge, som desværre tidligt fik bragt sig i front med en hurtig scoring – Men HIF viste stor moral og kampgejst og gennem længere tids højt pres fik bragt balance i stillingen til 1-1, som også var kampens slutstilling efter forlænget spilletid. Vi vandt straffekonkurrencen og det vagte selvfølgelig stor glæde blandt drengene, at have bragt det jyske mesterskab og pokalen til Hammerum! 
Udover den sportslige succes var det fedt at se drengene der gennem hele weekend bare hygge sig flot sammen og nød hinandens selskab!
Luk