Menu

Tobias Anker en del af det europæiske eventyr der venter FCM u19

07. marts 2019 kl. 12:44

FCM er fortsat at finde i europæisk fodbold, da klubben skal spille sin første Youth League kamp onsdag d. 3. oktober kl 18.30. Når u19 mandskabet tager imod Bohemians FC.

I den forbindelse vil vi i Hammerum IF opfordre alle fra klubben til at tage til MCH Arena og bakke op omkring FCM unge ulve, og ikke mindst for at heppe på Tobias Anker, som er at finde i truppen, om som har haft sin fodboldopdragelse i Hammerum IF. Går man som Hammerum IF spiller om en dag selv at spille på højeste niveau, så er der nu muligheden for at se hvad der kræves, samt at det bestemt er muligt når man kommer fra Hammerum IF.

Kampen på onsdag bliver en vigtig kamp, da dette gerne skal danne grundlaget for den videre færden i europæisk fodbold. Dette giver også en god anledning til som Hammerum IF spiller at se hvad der skal til, for at havde på det højeste ungdomsniveau i fodbold.

FCM u19-hold har allerede før prøvet kræfter med Youth League, hvor det er blevet til mange gode kampe imod nogle af de største klubber i europa, og forhåbentlig kan de nå længere i år.

Billetterne til kampen er gratis, så det eneste i som Hammerum IF medlemmer skal gøre, er at komme ind på stadion og give Tobias og det øvrige u19 hold den opbakning der skal til for at hive sejren hjem. Holdet er spækket med fremtidens superligaspillere.

Billetterne der modtages på stadion er til Faxe Kondi-tribunen.

Venlig hilsen
Hammerum IF

 

Luk