Menu

Hammerum IF Årets Trænertur 2018

image Pårup Kro
19. november 2018 kl. 12:40

Starten på turen

Det var glade trænere med højt humør, der mødte op på Hammerum IF parkeringsplads mandag den 19. november, for at komme med FCM bussen til Årets Trænertur 2018. I år var det første gang at Hammerum IF ville prøve noget anderledes, og derved tage en hyggelig samlet trænertur. Destinationen faldt på Århus, hvor der var budt op til landskamp imellem Danmark og Irland. Det var fantastisk at man kunne mønstre at fylde en helt bus og endda være nødt til at oprette venteliste. Det tyder på at vi i Hammerum IF, har mange engagerede trænere og klubfolk, som gerne vil klubfællesskabet det bedste.

Turen til Pårup Kro

Inden bussen kørte ud af parkeringspladsen, var der allerede godt gang i snakken. Der manglede ikke noget på busturen, da der var sørget for rigeligt med forfriskninger til de fremmødte trænere. Kl. 17.30 trillede bussen ud af Hammerum Hallens parkeringsplads og afsted imod det første stop på ruten, som var hos Pårup Kro. Her var der allerede forberedt, at der kom en bus fyldt med sultne trænere og ledere, og alle blev budt pænt velkommen i de hyggelige omgivelser. Menuen stod på god gammeldags Wienersnitzel med det hele, som meget professionelt blev serveret hurtigt og samtidigt til alle. Her gik snakken lystigt omkring en lang række forskellige emner og ikke kun fodbold.

Årets træner

Efter at maden var spist, rejste formanden Bo Mortensen sig op, for at præsentere Årets Træner 2018 i Hammerum IF. Dette havde ikke været nogen nem beslutning, da der havde været mange trænere i klubben der i indeværende år, har kandideret til at blive Årets Træner. Der var dog ingen tvivl om at der var en, som især havde gjort sig fortjent til at få årets træner. Derfor faldt det alligevel naturligt at det i år skulle være Aage Stampe, som kunne præsenteres som årets træner i Hammerum IF. En overrasket men meget glad Aage Stampe kunne modtage prisen for første gang. Aage har formået at være med til at samle en stor årgang, hvor især fællesskabet og velkomst af nye spillere er blevet dyrket. Bo kunne endvidere berette om, at alle trænere der hidtil har modtaget Årets Træner pokalen stadig er at finde i Hammerum IF. Pokalen blev for første gang givet i 2012, hvor årets træner var faldet på den nuværende sportslige konsulent Jonas Kirkeby.

Hammerum IF quiz

Efter nogle timer ved Pårup Kro gik turen videre imod Århus. På turen til Århus var der lavet en quiz omhandlende Hammerum IF, FC Midtjylland og Danmark. Denne quiz var på fornemmeste vis, lavet således at alle trænere og ledere kunne tilgå den via et link på mobilen. Her blev alle udfordret på deres viden omkring klubben, da nogle af spørgsmålene var meget tricky. Resultaterne blev på få minutter analyseret, og man var klar med præmier til de heldige vindere. Her blev der delt syv store præmier ud til de heldige vindere. 1. pladsen gik til Jesper Timmermann, der formåede at svare 8 ud af 10 rigtige med hurtigste tid. Jesper Timmermann modtog derfor en stor gave kurv med en masse lækkerier til juletiden. Hammerum IF vil sige stor tak til East, som har sponsoreret alle præmierne til turen.

Kampen Danmark - Irland

Da bussen ankom til Ceres Park, blev alle sat af lige udenfor hovedindgangen, hvorfra vi i samlede flok gik imod tribune C. Man kunne hurtigt mærke at stemningen steg så småt vi kom tættere på indgangen, men at temperaturen nærmede sig frysepunktet. Det var en masse forventningsfulde trænere der håbede på at kampen imod Irland ville blive en målrig affære. Dette blev alt andet end en målrig kamp, da ingen af holdene turde gå efter sejren. Irland parkerede bussen, imens danskerne ihærdigt prøvede at spille bolden rundt. Det lykkedes ingen af holdene at score, i en kamp hvor Danmark havde 70% af boldbesiddelsen. Selvom kampen godt kunne være ønsket mere spændende, så var det stadig nogle glade trænere der kunne sætte sig ud i bussen og trille imod Hammerum.

Hjemturen

På vej hjem fra kampen skulle der endnu engang findes nogle heldige vindere af 6 præmier. På vej til kampen havde alle trænere skrevet resultat og første målscorer af kampen i forbindelse med indsendelse af quizzen. Det viste sig at ingen trænere havde gættet på hverken resultatet eller første målscore. Derfor valgte man at gå videre til de trænere der trodsalt havde gættet på at kampen ville ende uafgjort. Her blev den heldige vinder Laurits Eskildsen, som havde tippet på at kampen ville ende 1-1.

Turen blev heldigvis en stor succes, i Hammerum IF håber vi derfor at det kan blive en fast tradition med en årlig trænertur, og hvem ved måske bliver næste Årets Trænertur udenfor landets grænser.

 

Luk