Hvordan bliver jeg kontaktperson for mit barn?

Her følger en guide til hvordan du opretter dig som kontaktperson for dit barn (eller børn)

Følg punkterne fra 1. -> 2. -> 3. -> 4. -> 5. -> 6. - så får du oprettet dig som kontaktperson for dit barn (eller børn)

1.
 Du skal have din egen DBU-profil

Hvis du ikke har en DBU-profil - så kan du oprette en via dbu.dk

OBS: Da alle konti der bliver oprettet - skal forbi en persongodkendelse - så kan der gå 1-2 arbejdsdage før du modtager en mail om din nye DBU-profil

2.
 Du skal kende dit barns brugernavn og adgangskode

Hvis det ikke lige umiddelbart er noget du har - så kan du få tilsendt muligheden for at ændre det via 'Glemt adgangskode' på dbu.dk

3.
 Log ind på 'Mit DBU' med DIT brugernavn og adgangskode

4.
 Vælg 'Kontaktperson for'

Vælg 'Mine oplysninger' i venstremenuen og efterfølgende 'Kontaktperson for'

5.
 Med dit barns brugernavn og adgangskode

Skriver du i 'Tilknyt mig som kontaktperson for' og tryk på 'Tilknyt bruger'

6. Sådan!

Så har du tilknyttet dig som kontaktperson for dit barn. Samme procedure kan du gøre for evt. flere børn - så de alle er tilknyttet din konto.

Luk